RSS

Τρία γιγάντια διαστημόπλοια έρχονται στη Γη


Τρία γιγάντια εξωγήινα διαστημόπλοια κατευθύνονται προς τη Γη

Η έγκυρη ρωσική εφημερίδα Pravda, στη διαδικτυακή της έκδοση, προβαίνει σε μια σημαντική αποκάλυψη: Αφενός επιβεβαιώνει την ύπαρξη των Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων (Α.Τ.Ι.Α.), αφετέρου μας ενημερώνει ότι τον Δεκέμβριο του 2012 θα καταφτάσουν στη Γη τρία γιγάντια εξωγήινα διαστημόπλοια!

Τα δύο προπορευόμενα διαστημόπλοια είναι μικρότερα σε μέγεθος, ενώ το τρίτο και μεγαλύτερο έχει διάμετρο περίπου 240 χιλιομέτρων. Τούτη τη στιγμή, η εξωγήινη αρμάδα βρίσκεται στον Πλούτωνα. Σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο εντοπισμός των εξωγήινων διαστημοπλοίων έγινε από την NASA, μέσω του προγράμματος HAARP για τη μελέτη του βόρειου σέλας στην Αλάσκα, ενώ θα γίνουν πλήρως ορατά και από οπτικά τηλεσκόπια όταν θα πλησιάσουν στον Άρη!

Η εφημερίδα δημοσιεύει μάλιστα φήμες κατηγορώντας τους Αμερικανούς ότι όταν προσεδαφίστηκαν στην Σελήνη εκεί διέκριναν και άλλα πατήματα πιθανόν από εξωγήινη ζωή, τα οποία κράτησαν για τον εαυτό τους, χωρίς να δημοσιεύσουν τις πληροφορίες. Το 1988, ένας εξέχων Κινέζος αξιωματούχος, μέλος του διαστημικού προγράμματος της χώρας, παρουσίασε φωτογραφίες από ανθρώπινα βήματα στη σεληνιακή επιφάνεια. Ο υπάλληλος δήλωσε ότι έλαβε τις πληροφορίες από αξιόπιστη πηγή, ότι οι φωτογραφίες αυτές χρονολογούνται από 3 Αυγούστου 1969 – δύο εβδομάδες μετά την άφιξη των Armstrong και Aldrin πάνω στην επιφάνεια της Σελήνης, στις 20 Ιουλίου 1969, χωρίς τα πατήματα να ανήκουν στους Αμερικανούς κοσμοναύτες.

Ο ίδιος Κινέζος αξιωματούχος, ο Μάο Καν, δήλωσε ότι είχε λάβει πάνω από 1.000 μυστικές φωτογραφίες της NASA που απεικονίζουν όχι μόνο τα ανθρώπινα χνάρια, αλλά ακόμη και ένα ανθρώπινο πτώμα στην επιφάνεια της Σελήνης.

«Μερικά από τα οστά του σκελετού έλειπαν», είπε ο αξιωματούχος. «Το ανθρώπινο πτώμα πρέπει να έχει πέσει στη Σελήνη από εξωγήινα αστρόπλοια και ακόμη υπάρχουν δείγματα ιστών, κατάλληλα για την έρευνα».

Σημειώνουμε επίσης ένα εντυπωσιακό στοιχείο σχετικά με την επικείμενη άφιξη των «Ξένων» στη Γη: Η ημερομηνία που τα τρία διαστημόπλοια υπολογίζεται ότι θα βρίσκονται στη γειτονιά μας, συμπίπτει με πρόσφατα καταστροφολογικά σενάρια στηριγμένα πάνω σε πανάρχαια ημερολόγια των Μάγιας, όπου αναφέρεται η 21η Δεκεμβρίου του 2012 ως «τέλος εποχής»…

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου