RSS

Το FBI επιβεβαιώνει την ύπαρξη UFO


Ένα υπόμνημα που θέλει να αποδείξει ότι ιπτάμενοι δίσκοι έκαναν «βόλτες» στη γη και έπεσε στο Νέο Μεξικό πριν από το 1950 έχει δημοσιευθεί από το FBI.

Το FBI έχει ανεβάσει χιλιάδες αρχεία που είναι διαθέσιμα σε μια νέα διαδικτυακή πηγή που ονομάζεται The Vault. Ανάμεσά τους είναι ένα υπηρεσιακό σημείωμα προς τον διευθυντή του από τον Guy Hottel, που ήταν ειδικός πράκτορας υπεύθυνος του γραφείου στον τομέα της Ουάσιγκτον το 1950.

Στο υπόμνημα, που έχει ως θέμα «Ιπτάμενοι Δίσκοι», αποκαλύπτει ότι η Πολεμική Αεροπορία είχε δηλώσει ότι «τρεις» ιπτάμενοι δίσκοι είχαν εμφανιστεί στο Νέο Μεξικό.

Ο ερευνητής δίνει πληροφορίες σε έναν ειδικό πράκτορα, υποστηρίζει η υπηρεσία. Το FBI στο έγγραφο που δίνει στην δημοσιότητα έχει λογοκρίνει τόσο το όνομα του πράκτορα όσο και την ταυτότητα του ερευνητή.

Αυτό που περιγράφεται έχει κυκλικό σχήμα με περίπου 50 μέτρα διάμετρο.

Ο ιπτάμενος δίσκος έπεσε στο Νέο Μεξικό, γιατί η κυβέρνηση έχει ένα ραντάρ μεγάλης ισχύος σε αυτόν τον τομέα και πιστεύεται ότι αυτή η συσκευή παρενέβη στον μηχανισμό ελέγχου του δίσκου.

Επίσης μια φωτογραφία που ακόμη ερευνάται εάν είναι αληθινή και φέρεται ότι δείχνει έναν από τους εξωγήινους του Roswell και έχει τραβηχτεί το 1947. Η πόλη του Roswell στο Νέο Μεξικό απέκτησε αρκετή φήμη μετά από τις εκτεταμένες αναφορές ότι ένας ιπτάμενος δίσκος είχε συντριβεί εκεί το 1947.

Ένα άλλο σημείωμα που δημοσιεύθηκε στον ίδιο ιστότοπο (1947) υποστηρίζει ότι ένα αντικείμενο «που παρουσιάζεται ως ιπτάμενος δίσκο» είχαν πέσει κοντά στο Roswell.

Ο δίσκος είχε «εξαγωνικό σχήμα» και «μπλέχτηκε σε ένα μπαλόνι από ένα καλώδιο», σύμφωνα με το υπόμνημα, που είχε την ένδειξη «Επείγον», με αποδέκτη τον διευθυντή του FBI.

Πηγή: Zougla.gr.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου