RSS

Ελεγχόμενη είδηση περί UFO στη Μύκονο


Τις τελευταίες μέρες κάνουν το γύρο του διαδικτύου οι φήμες περί θέασης Α.Τ.Ι.Α. στην Μύκονο! Πιθανότατα όμως πρόκειται περί ψευδών ειδήσεων και κάτι τέτοιο εμείς δεν μπορούμε να το υιοθετήσουμε ως αληθινό, διότι στηρίζεται σε μία και μοναδική μαρτυρία, ενός (ή ενδεχομένως δύο, όπως προκύπτει από τα παρακάτω) ατόμου.

Πιο συγκεκριμένα, μια ομογενής δημοσιογράφος, ονόματι Δώρα Ταβλαρίδη, η οποία αρθρογραφεί στην αυστραλιανή έκδοση της ηλεκτρονικής εφημερίδας Daily Telegraph (παρακλάδι του γνωστού βρετανικού κολοσσού στον χώρο του Τύπου), ισχυρίζεται ότι είδε ιπτάμενο αντικείμενο άγνωστης ταυτότητας να αιωρείται για μερικά δευτερόλεπτα πάνω από κεντρικό αυτοκινητόδρομο στη Μύκονο!

Η ομογενής δημοσιογράφος οδηγούσε το αυτοκίνητό της συνοδευόμενη από φίλη της, κατευθυνόμενη προς την πόλη της Μυκόνου για νυχτερινή διασκέδαση, όταν όπως υποστηρίζει είδε εντελώς ξαφνικά μπροστά στο οπτικό της πεδίο τον «ιπτάμενο δίσκο». «Δεν ήταν ούτε κομήτης, ούτε αεροπλάνο, ούτε πουλί. Ήταν ένα UFO που μας άφησε άφωνες», έγραψε στη στήλη της η κα. Τσαβδαρίδη.

Παρά τη σοβαρότητα της μαρτυρίας της όμως, κανένας πολίτης της Μυκόνου, ούτε πολύ περισσότερο και οι Αρχές με τις οποίες ο γράφων επικοινώνησε πρωί-πρωί σήμερα, αναφέρουν κάτι σχετικό. Παρακολουθούμε ωστόσο το γεγονός και, αν υπάρξουν νέα δεδομένα, θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου